Monday, September 10, 2007

Денят на един десебар

via Почти безобиден

3:30-6:30 АМ


Десет свирепи комуниста ме гонят из гората. Скривам се в една пещера, но агентите от Държавна сигурност ме намират и ме арестуват. Агент Гоце ме унижава публично пред Мавзолея. Крещя и викам на помощ Иван Костов, но той не идва... Събуждам се облян в студена пот.


6:35 АМ


Със ставането казвам сутрешната молитва за Костов.


6:45 АМ


Докато закусвам пускам телевизора. Някакъв селянин пенсионер се оплаква, че не му стигат парите. Взимал 70 лв. пенсия и нямал роднини. Ама то затова сме на това дередже в тая държава. Всеки иска да се уреди с роднински връзки...

Като не му стигат парите - да започне собствен бизнес. Никаква самоинициатива в това население! Костов със 70 лв. можеше да направи чудеса. Какво говоря, той направи чудеса!

Но всъщност за всичко са виновни комунистите! Смърт на комунистите! АРАГЧХАА @#&&&** !!!!!


7:00 АМ


....ходих да пия един валериан.

8:00 АМ


Пускам пет постинга в blog.bg. Един във възхвала на Иван Костов, един за ДСБ като цяло, един против Бойко Борисов и два против комунистите! Смърт на комунистите! Рррррррггхххотото ...*%%$$$$ ^^^ !!!!


.... довечера трябва да си купя още валериан.


8:30 АМ


Тръгвам за работа и попадам в задръстване. Тия селяни дойдоха в София и съсипаха града! Ех, че хубаво е било в София преди да дойдат... Двореца, Дондуков, Московска, без хора и без проблеми...

Някакъв гнусен комунист пише в блога си, че идвали тук защото преходът занулил икономическата активност в другите части на страната. Глупости, трябва доживот да са благодарни на Иван Костов, че ги отърва от мръсната, гадна, долна комунистическа индустрия.


Те не могат да разберат, че е по-добре да умират от глад, отколкото да живеят в комунизъм. Прост народ, ей! Ама за всичко са виновни комунистите. И Бойко Борисов...


И Слави Трифонов...


Толкова се ядосах, че минах със 160 през една локва и омазах 5-6 селяни комунисти, дето чакаха на спирката. Хак да им е, да си ходят на село!

Подгони ме някаква кола със сини лампи. Бас държа, че са от ДС. Успях да им се измъкна, обаче. Хе, хе, тъпи комуняги. Никога няма да ме вкарате в Белене!


17:30 PM


Нищо не можах да свърша днес, загубих цял ден да громя комунистите в blog.bg. Написах още 12 постинга за Костов. Той е мъченик, несправедливо очернен! Ах, Командире наш, как да те спасим от ненавистните комуняги!


18:30 PM


Поканен съм на беседа за бъдещето на българската десница. Днес интересът беше значителен. Събрахме се всичките петима човека. След половин час обаче се изпокарахме, защото все пак сме от различни партии...

Прости селяни! Не могат да проумеят, че само Костов може да им е лидер. Уви, няма демокрация без Костов...


19:30 PM

Прибирам се вкъщи безкрайно натъжен. Обществото ни не е дорасло за хора като нас и нашия Командир. Заобиколени сме от простотия и комунизъм.

От мъка сядам да напиша още осем постинга в blog.bg.

20:00 РМ

Пускам телевизора – Бойко Борисов и Слави Трифонов... ААРГХХХААХОХХ!!&^^$&*&*^

21:00 РМ

....Забравих за валериана днес. Пак ще сънувам кошмари.


Смърт на комунистите! Кой не скача е червен! Времето е наше! ААРОПХАНТЖОАТЖ&*$&%^&*$% ....

No comments: