Sunday, June 22, 2008

103/ Падението на bTV (хейтърска изповед)

via Mindbolt


Поръчковата журналистика не е отмряла. Някой толкова много се е вживял, че вече не съм сигурен, къде свършва задника на ББ и започва главата на Ники Бареков? Що гоните всички свестни журналисти, бе? Ники, върни се в Пловдив, да ни веселиш по дискотеките, бе! Що си се взел на сериозно?!

Не останаха предавания в тая медия. Не може национална телевизия да излъчва само ток-шоута и риалитита. Не може. То не бяха ясновидци (!!!), то не бяха сървайвъри (!!!), то не беше чудо!

Въпроси: Кой позволи да се излъчва "Горчиво"? Гледа ли го някой? Къде ви е публицистиката? Къде ви е еквивалента на Карбовски? Защо когато двуметров кретен с лъснало теме стане сериозен, всички го приемате за чиста монета, бе?

Присъствието на канал "Романтика" не ми се объжда. Бразилска/мексиканска/испанска пикоч се излива всеки ден, за да залее всички от пенсионен фонд "Содом и Гомора".

Не мога да скрия симпатиите си към Митя Павлов и Део, макар шоуто, което водят да е поредният вносен, малоумен формат и добре, че са те. Няма ли нови лица в тоя бизнес? Иван и Андрей са забавни колкото гъши пастет. Нужен е истински напън, че да ме развеселят, а от напъване хората се насират. Скоро дори попаднах на концерт на Ивана! Уот да фак, беее! Тва вашто вече не се трае!

Въпрос: Само на мен ли ми е адски смешно да гледам "Море от любов"?
Гостите на водещата са по-жалки дори и от тези на "Горчиво". Море от кретени.

Ами "Часът на мама"? Предаване за цици, зърна и кърма! В рекламната пауза - "Уф, че мирише!" и "Сватя е бамбъшкъ!".

Жена тича, за да донесе топката на невръстното си и сере в храсти - напънало я! Антидиарийно лекарство. Леля Мария не спря да пере, а Александър Леопарда да дразни!

Комиците, както вече споменах някъде, за ник`ъв чеп не стават. Кажете им че не са смешни, бе!

Що за празен куфар трябва да си, за да посетиш фен-фешън? Какво ще си купиш от тях? Чаша с лика на Ники Бареков? Предпочитам тоалетна хартия или изтривалка! Копие на ченето на Росен Петров за отварачка или дори сопол от Ана Цолова, откъснал се в национален ефир.

No comments: