Thursday, May 24, 2007

Подстриган

via Чудя се защо

Напоследък няколко пъти си наемахме вила за парти или пък отивахме на някои на вилата да правим парти. Парти, буги, купон и фиеста, а рано рано сутринта по леглата. Едни спят, други мислят простотии. Получавах критика от приятели и познати за прическата си. Заплахите зачестяваха и не можех да спа спокойно. Особено в стая с луди глави. Е тия дето мислят простотии се опитваха да ме подстрижат. Докато спя.

Единия път се събудих на косъм и в просъница видях ножицата. Колежките в университета също почнаха да ме отбягват. Абе не ме отбягваха, ама вместо здрасти ми задаваха въпрос "Кога ще се пострижеш?". Мамка му, а аз имах такова желание за дълга коса. Ама не съм метъл, пък растите не са за мен, 'щото съм мързелив. Е вече ще спят спокойно, пак съм null level, което ме подсеща, че идва лято, чооовееееееек! Траката към 18 часа, anyone?

Saturday, January 14, 2006

Via ph0enixbird

Бях щастлив. Приятелката ми и аз се виждахме от повече от година, така че решихме да се оженим. Родителите ми ни помогнаха по всякакъв начин, приятелите ми ме окуражиха, а приятелката ми? Тя беше мечта! Имаше само едно нещо което ме притесняваше, наистина не-малко, и това нещо беше нейната малка сестра. Моята хипотетична балдъза беше на 20 години, носеше тесни къси полички, и ниско изрязани блузи. Тя често се навеждаше когато съм около нея и имах доста приятно гледки към нейното бельо. Просто бях сигурен, че е нарочно. Тя никога не го правеше пред някой друг. Един ден малката сестра ми се обади и ме помоли да намина през тях да проеря поканите за сватбата. Тя беше сама когато пристигнах. Тя прошепна в ухото ми, че скоро ще съм женен, а тя има чувства и желания към мен, които не може да преодолее, а и всъщност не иска да преодолее. Каза ми че иска да прави любов с мен, само 1 път преди да се оженя и да посветя живота си изцяло на сестра и. Бях в пълен шок и не можех да кажа и дума. Тя каза : " Отивам горе, в спалнята ми и ако ти си съгласен с това, просто ела горе и ме вземи. " Бях като зашеметен. Стоях замръзнал в шок и я гледах как се качва нагоре по стълбите. Когато стигна до края, тя свали гащичките си и ги хвърли надолу към мен. Стоях за момент там, после се обърнах и тръгнах право към входната врата. Отворих вратата и излезнах от къщата. Тръгнах право към колата си. Моят бъдещ тъст стоеше там. Със сълзи на очи той ме прегърна и каза : " Толкова сме щастливи, че премина нашият малък тест. Не можем да си пожелаем по-добър мъж за дъщеря ни ! Добре дошъл в семейството!

И изводът от тази история е :

Винаги дръж презервативите си в колата.

Wednesday, May 23, 2007

toys city



via ambientdefocus

днес сутринта снимах два от кадрите, които най-много си харесвам досега с тилт обектива. следя по xml японския фото-журнал битер гърлс и въпреки, че тези кадри са все още далече от класата на стария тилтаджия там, са едно съвсем не лошо начало! изкефен съм. минава ми идеята да отида пак на аспаруховския мост да тилтя като има подходящо време и съм свободен.

"Да уловиш голямата риба", Дейвид Линч



Via Book Party

За изненада на всички, които си мислят, че Дейвид Линч е на стимуланти, когато създава образи, които ни хвърлят в изумление, се явява неговата книга "Да уловиш голямата риба". И така - Дейвид Линч освен че активно не_препоръчва наркотици, намира техен здравословен заместител в трансендентната медитацията. Книжката е толкова приятна, че си даваш сметка колко всъщност са прости животът, вселената и всичко останало. А да чуеш това от гениален човек е толкова успокоително...

Откраднатите неща

via Американската мечта

Когато се прибрах от Филаделфия в неделя на обяд... седнах пред компютъра за малко. Съквартиранта гледаше телевизия. Нищо не си казахме. Аз отидох в моята стая за да поспя час и половина преди да тръгна за работа. 10 мин по-късно почука на вратата. Попита какво и имало на колата му. Аз му казах че нищо й няма и ще говорим по-късно защото искам да поспя. Няколко часа по късно, до като бях на работа, получих мейл от съквартиранта. Ето точния превод...

Какво е станало с колата? Десния фар не бачка... и изглежда че има нова предна гума? Колко ще ми струва товаjavascript:void(0)
Publish Post... предполагам не е твоя вината за спуканата гума? И ако гумата е била спукана... предполагам знаеш че нещата ни са в багажника. Недей да си правиш прибързани заключения, взех ги четвъртък вечерта точно преди да се прибера вкъщи. (Този който ни е обрал) беше някой който познавам, и му казах че ти дължи триста долара. Той твърди че са били само сто и петдесет, но мисля че ти ми каза че са били триста. Той ще ми даде парите на мен. Аз не го познавам много добре но Брандън го познава. Той е идвал в апартамента ни заедно с Брандън... той много си пада по пушенето на трева. Той е казал на Брандън че направил голяма грешка и Брандън ми се обади. Не исках да ти разказвам за това точно преди да излезеш от къщи... за това не ми се искаше да вземаш колата ми. Знаех си че ще обвиниш мен за това... но това е ок.. просто не ми се занимаваше с това нея вечер. Ние все пак трябва да заключваме вратата... което ти изглежда не искаш. Също така, може да дадем крадеца под съд. Но аз не искам.
Новата работа ми ебава здравето... ще ми дадат първата заплата на 6ти април. Чао.

Та такива неща ми е написал. Само да уточня че никога не съм претендирал да съм имал триста долара в стаята. Казах че съм почти сигурен че са сто и петдесет, но все пак може да са били и двеста. Иска да ме спечели съквартиранта май... все едно ще се зарадвам ако повече пари ми върнат от колкото са ми взели. Ами не ме лъже за първи път. Предполагам няма и да е за последен. В скоро време трябва да проверя с хазайна има ли как да прекъсна договора за едногодишно пребиваване в квартирата като се имат предвид обстоятелствата. Иска ми се да се изнеса някъде на друга квартира. Но не знам нито къде, нито с кого. На съквартиранта е ясно че повече никакви услуги няма да му правя за нищо. Струва ми се че съм го оставил със заблуждението че му вярвам на лъжите за обира. И защо да се опитвам да му доказвам че лъжите му нямат никакъв смисъл? Най-много да се заедем още повече и да не ми върне парите които ми дължи. Мина ми големия яд. Дано не ме ядосва още че не знам иначе до къде ще я докараме. Дано не стигне до бой. Пък... и да се стигне, пак няма да е лошо. Не съм се бил сериозно с никого. За всичко си има първи път.

Междудругото винаги съм искал да тренирам бокс. Даже преди 4 години с един друг съквартирант си бяхме разменили боксови ръкавици като подаръци за коледа. Ползвахме ги за спаринг всичко на всичко 2 пъти. Още седят в гардероба.
Както викат в "Боен Клуб"... какво може да знаеш за себе си ако никога не си се бил с някого?!

Блогошественик или нещо от сорта

traveller е новата глупост, която ми хрумна. адреса е малко тъп, тръгнах да регистрирам traveller13, а на другия ден гледам - traveller12 ( RSS хере )

имам подлото намерение да колекционирам постове от интересни български блогове и да им мятам по един линк. няма да има агрегация или коментация, само бам поста и бегай :) Кво друго да се прави из погубените часове в офиса...