Friday, January 9, 2009

4/ Какво правя тук

via Eden

„Какво правя тук” това се питам от както влязох в РУ (Русенски Университе).Просто нямам думи , нивото на колегите е много ниско , за преподавателите няма да говоря.

„Блаженни са вярващите” – да просто няма начин да не си повярваш ,че минеш ли веднъж през ужаса на Физиката , Полупроводници , Цифрова няма ............ просто няма начин ............. ти вече толкова много знаеш.И така се навръзват изпит след изпит , сесия след сесия и накрая ...... имаш диплома която никой няма да погледне.

И ти се оказваш пак някъде там в празното пространство. Дамм това се случва с малкото нормални студенти в Русе.И така момчето стабилно възпитано в послушание и разбира се вяра ,че това което прави не е на вятъра си намира някоя идиотка работица и продължава напред. Какво следва след това ..........ами нищо .Какво може да се очаква от едно послушно момче.

2 comments:

Светла Енчева said...

РУ - като кенгурчето Ру, детето на Кенга от "Мечо Пух". Моят факултет се казва ПИФ - Правно-исторически факултет. Може би трябва да направим клуб на академичните институции с абревиатури на герои на детската поп-култура :-).

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.